Til Morigels hovedside

MENY

Historie

1030-TRLK

E-post til Morigel
Click for menu in english
1030 - Trondheim RolleLek Klubb

1030 - Trondheim RolleLekKlubb var navnet og pep gjorde det når det ble født...

I 1990 kan man for alvor begynne å snakke om et 'livemiljø' i Trondheim. Og ambisiøse som noen av oss var, og håpefulle for en organisert framtid besluttet vi å forsøke å danne en klubb. Inspirasjonen var hentet fra Oslo, ved Ravn, fra Trondheim ved Hexagon og fra England ved Portly Pixie.

7. November 1990 møttes et tjuetalls ivrige spillere i et hustrig lokale vest i sentrum for å stifte forening. Vi diskuterte og stemte ivrig over mange navn, men landet til slutt på 1030, med 'Trondheim Rollelekklubb som ettertekst. Ordet 'Rollelek' var på denne tiden det fasjonable ordet for det vi holdt på med, senere har det blitt glemt.

Nedenfor finner du linker til en del dokumenter som forteller historien til 1030. De bærer alle preg av å være mer enn ti år eldre, både i forhold til innhold og i forhold til språk. Men hvis du tar deg bryet med å lese dem, så vil du få et visst innblikk i hva som hendte i forbindelse med 1030-TRLK og kanskje forstå hvorfor ingen lignende organisasjon siden har oppstått i Trondheim.

Arman


Dette er skrevet i 2004 og er et forsøk på å se hva 1030 betydde for Trondheims livemiljø i tiden etter at foreningen hadde vandret heden.

1030 hadde et slags 'forhold' til Hexagon (Trondheims rolle- og brettspillklubb) gjennom hele sin eksistens.

Dette lange dokumentet beskriver situasjonen to år etter stiftelsen og foreslår veier videre.