Denne logoen tar deg tilbake hit til Morigels hovedside

MENY

 

E-post til Morigel

MORIGEL - HOVEDSIDE
Introduksjon

Morigel er et sted hvor skribenten Arman boltrer seg sammen med liveren Håkon og andre kreative sjeler som måtte finne på å bidra. Dette er ikke et alternativ til verken manifester eller selveste laiv.org. Nei det er rett og slett en samling av mer eller mindre nyttige og interessante tekster og annet relatert til live. Innholdet spenner fra lys-tips, til ordsterke disseksjoner av gamle live-teorier. Håpet er at mange med en eller annen interesse for live vil finne noe her som kan være til nytte eller ettertanke.

Nyheter 29.10.08

OPPDATERINGER

Tre år med stillstand er nok. Nå skal noe skje. Men hva? Gå til denne tråden og gi ditt besyv.


Webnisse

 

nyhetsarkiv

Forord for tredje versjon

I denne versjonen av Morigel har jeg lagt vekt på å forenkle navigasjon gjennom sidene, ved å lage en java-basert meny til venstre som funker uansett hvor du er. Morigel lider litt under mangel på respons fra andre. Jeg vil gjerne legge ut tekster og annet innhold om live fra personer som har noe de vil ha sagt. Innholdet trenger slett ikke være i tråd med mine oppfatninger om live, kanskje tvert i mot. Enhver artikkel som kommer fra andre vil presenteres tydelig som nettopp det, og jeg vil ikke endre noen del av den innsendte teksten! Hvis det skulle bli mange slike innsendte ting, så kommer Morigels meny til å utvides med en 'fra eksterne' i menyen til venstre.

Noe av det jeg ønsker mest respons på er oversikten over livelokasjoner i Trøndelag. Gå til sida om 'lokasjoner' og fyll ut skjemaet du finner der hvis du har bidrag!

I Armans ord; Enjoy!

Arman