Til Morigels hovedside

MENY

Mine verk

E-post til Morigel
Click for menu in english
Livelokasjoner

En problem live-arrangører har er ofte å finne et bra sted å ha liven. Ofte drar man ut på lange safarier rundt omkring på landet uten å finne et optimalt sted. Opp gjennom årene har imidlertid andre allerede gjort denne jobben for dere: Med over femti live arrangert i Midt-Norge opp gjennom årene så finnes det allerede ganske mange grunneiere, lokale lensmenn og andre vennligsinnede som vet hva live er og som har hatt oss springende rundt på tunet eller jordet.

For å gjøre det enklere å finne disse og dermed gjøre det lettere å finne det optimale stedet å avholde den liven dere ønsker starter jeg herved en oversikt over live-lokasjoner i Midt-Norge.

Hvis du vet om bra plasser for live ber jeg deg klikke på 'krøllalfaen' under, fylle ut skjemaet og sende det inn. Prøv å fylle ut så mange felter som mulig, spesielt felter som angir hvem som eier/disponerer området. Husk også at bilder og kart i digital form er VIKTIG & NYTTIG!

Klikk her: Klikk her hvis du har innspill!, fyll inn skjemaet og klikk send!
For mer informasjon om stedet, klikk på overskriften eller bildet i oversikten nedenfor.

Merk 1:

Merk at oversikten både kan og bør inneholde steder som enda ikke har blitt brukt til liver. Dermed kan framtidig arrangører lett finne fram til alternativer for sine liver.

Merk 2:

Foreløpig er dette en oversikt som kun gjelder Midt-Norge, dvs. lokasjoner i Møre & Romsdal, Sør-Trøndelag, Nord-Trøndelag og nord i fylkene Hedmark og Oppland.

Arman


Leirøya
LokaliseringMellom Leirfossene, ca. 1 mil fra Trondheim Sentrum
BruktHjemkomsten og et par-tre (?) Dæljeliver
KontaktArman

Gresslette uten andre fasciliteter, men med en stor fin løvskog i nærheten og innenfor TT-bussavstand til Trondheim Sentrum.


Landsbyen
LokaliseringHoltålen, ca. 100 km sør for Trondheim
BruktBla. under Moderens Vrede og BL4
KontaktOrganisasjonen Landsbyen

Et 'gjør-det-sjøl'-prosjekt, hvor livere bygger sitt eget anlegg spesielt for live. I løpet av 2005 står det første huset ferdig!